Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 juni 09.17

11 juni 00.13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

23:44 Umeå, Förrådsvägen (Sävar)
Arbetsplatsolycka

En man har på sin arbetsplats klämt benet och ambulans och polis skickas till platsen. Mannen är har väldigt ont och förs till akuten NUS. Patrull kommer skriva anmälan gällande arbetsplatsolycka.

Uppdatering av Peder Jonsson

22:51 Brand Sorsele

Brand i byggna i Ammarnäs. Hus som brunnit. Inga personskador. patrullen har hållit förhör och upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

03:14 Inbrott Skellefteå

Inbrott på restaurang vid travbanan. Inbrott via dörren. Har inträffat någon gång mellan klockan 23 och 03. Polis har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning. Ingen uppgift om vad som stulits.

03:23 Inbrott Skellefteå

Inbrott på skola i centrala Skellefteå. Ingen uppgift om tillvägagångssätt och vad som stulits. Två personer har setts lämna platsen springande. Polis har har varit på plats och genomfört en brottsplatsundersökning.

06:50 Trafikolycka Nordmaling

Någon form av påkörningsolycka i centrala Nordmaling. Oklara omständigheter, en person förd med ambulans till sjukhus.

Uppdatering 09:15

Fortfarande knapphändiga uppgifter. En lastbil ska ha varit inblandad i någon form av påkörningsolycka. En man har skadats och vårdas på sjukhus, inga närmare uppgifter om skadeläge.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen