Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 juni 05.22, Stöld/inbrott, Karlskrona

28-årig man gripen efter inbrott i kontor på Mejeristvägen i Karlskrona.

Personal som kommer till sin arbetsplats på Mejeristvägen på måndagsmorgonen upptäcker en man inne i ett kontor som brutit upp ett fönster och tagit sig in på kontoret för att stjäla. När mannen blir ertappad hoppar han ut genom ett fönster. Polisen får beskrivning på tjuven och i vilken riktning han sprungit. Patruller skickas till platsen och närområdet. Mannen har bl a stulit en bärbar dator.

Polisens arbete på platsen leder till att man gör ett besök på ett motell i närheten av brottsplatsen. Där anträffas en 28-årig man som kan knytas till inbrottet. Vid husrannsakan hos mannen anträffas en bärbar dator som troligen kommer från inbrottet samt en mindre mängd narkotiklassade medel.

Den 28-åriga mannen grips kl 06.11 misstänkt för stöld/inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen