Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

11 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Tommy Nyman och Peter Adlersson.

02.01 Göteborg, stöld genom inbrott
På Ekonomivägen upptäcks ett inbrott på ett företag, okänd person har sågat upp ett hål i taket. Oklart i nuläget vad som stulits. På plats kan polis göra viss spårsäkring. En silverfärgad BMW har setts lämna platsen i samband med inbrottet, spaning utan resultat. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.   

02.26 Alingsås, stöld genom inbrott
Larm kommer in från en bostad på Björnvägen, polis på väg. På plats kan konstateras att en garageport är öppen och en skåpbil med blått kapell har setts lämna platsen och kan ha samband med inbrottet. Oklart i nuläget vad som stulits, en anmälan skrivs. Ingen gripen i nuläget.

03.52 Göteborg, misshandel
Personer har varit i slagsmål inne på McDonalds på Kungsportsavenyn, personal larmar polis. Utanför anträffas en man i 20-årsåldern som blöder från huvudet. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

04.17 Skövde, stöld
Polispatrull stoppar på Kavelbrovägen en man på cykel med misstänkt stöldgods. Mannen grips och en anmälan om stöld skrivs.

04.49 Mölndal, skadegörelse genom brand
En husvagn brinner av okänd anledning på Norra Hälleåkersvägen. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen