Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juni 05.55, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

02.19 Borås, drograttfylleri
På Fabriksgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara drogpåverkad och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri samt olovlig körning.

02.31 Trollhättan, mopedbrand
Räddningstjänst samt polis larmas till Tunhemsvägen där en moped brinner. Mopeden blir helt utbränd och vid kontroll visar det sig att den är anmäld stulen.

04.48 Göteborg, inbrott i butik
Larmet går från en tobaksbutik på Linnégatan. Väktare och polis åker till platsen och kan konstatera att det precis varit inbrott i butiken. I nuläget finns inga uppgifter om hur man har tagit sig in men man har stulitit en hel del tobak. Ingen misstänkt kvar på platsen och polisen skriver en anmälan om inbrottsstöld i butik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen