Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juni 07.09, Stöld/inbrott, Bromölla

Inbrottsförsök i villa samt två containerbränder i Bromölla.

Kl 00.30 Brand i container på Tians väg vid ICA Maxi, brinner med öppna lågor. Ingen sprindningsrisk. Polis samt räddningstjänst till platsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

 

Kl 01.13 Boende i en villa på Stenhagsgatan vaknar av att två män med luvor, ficklampor samt väskor befinner sig i deras trädgård samt tittar in i bostadens fönster. När de boendes hund börjar skälla springer de två männen från platsen. Polispatruller, bl a hundpatrull, skickas till platsen men de två personerna anträffas ej. Händelsen rubriceras som försök till stöld. De hade tagit några solcellslampor som fanns i trädgården, dessa anträffades en bit därifrån.

Kl 01.27 Brand i container vid återvinningscentralen Tians väg. Polis samt räddningstjänst till platsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen