Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juni 19.46, Stöld, ringa, Katrineholm

Man greps, misstänkt för ringa stöld.

18.13 En väktare tryckte på överfallslarmet. Väktaren behövde assistans av polis vid ett ingripande i anslutning till en butik på Köpmangatan i Katrineholm.

18.18 Polis på plats. Det var en civilklädd butikskontrollant som hade ertappat en man med att stjäla i butiken. När mannen blev konfronterad började han kränga med kroppen för att komma undan. Butikskontrollanten satte då handfängsel på mannen.

Polisen tog över frihetsberövandet. Han greps formellt av polisen, misstänkt för ringa stöld. Skälet var recidivfara, vilket betyder att polisen befarar att mannen kommer att återfalla i brottslighet. Han har vid upprepade tillfällen gjort sig skyldig till ringa stöld. Mannen är i 25-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen