Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 juni 21.02, Olaga hot, Jönköping

Olaga hot bland ungdomar i Huskvarna.

18.56 Polisen fick samtal om att en ung man skulle ha hotat en eller flera ungdomar och visat ett pistolliknande föremål. Det hände vid fotbollsplanerna vid Smedbygatan i Huskvarna, Jönköpings kommun. Polisen skickade flera patruller till platsen.

19.02 Polis på plats.

19.37 Polisen fick tag i en misstänkt man i övre tonåren. Han ska ha visat ett soft air-gun och hotat en ung kille. Polisen tog vapnet i beslag, körde den misstänkte till vårdnadshavare och upprättar en anmälan om olaga hot.

Polisen har hållit förhör med de inblandade och pratat med andra ungdomar som fanns på platsen, om allvaret i situationen. Polisen körde hem flera av de inblandade och har pratat med flera vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen