Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juni 10.34, Sammanfattning vecka, Heby

Polisrutan v. 24

                                 POLISRUTAN Heby kommun

 

I förra Rutan skrev jag att vi inte kommer att ha några fasta öppettider på poliskontoret i Heby under sommaren. Eftersom det fortfarande är många som besöker kontoret gör vi en ändring och försöker hitta några datum när vi kan ha öppet. Vi kommer att annonsera dessa datum på Polisens hemsida.

Det kommer också bli vissa luckor i skrivandet av Polisrutan eftersom vi måste prioritera våra arbetsuppgifter under semestertider.

 

Redovisning av några brott som anmälts 28/5-13/6:

 

Heby: En lastbilschaufför har rapporterats för flera trafikbrott på Storgatan. En ungdom är misstänkt för ringa narkotikabrott. Försök till inbrott på skolan. En person är rapporterad för olovlig körning av en A-traktor som gick för fort.

En kvinna är misstänkt för smitning från trafikolycksplats på Skolgatan.

 

Tärnsjö: En brand på Norra Storgatan är rubricerad som mordbrand. Det har också varit ytterligare mindre bränder på orten. En tragisk trafikolycka har inträffat vid Skärsjö. En person avled i samband med olyckan.

 

Östervåla: Tre rattfyllerister har ertappats i samband med trafikkontroller. Vid en fordonskontroll av en motorcykel framkom att föraren saknade körkort

dessutom var motorcykeln anmäld stulen.

 

Harbo: Inbrott i fritidshus på Järbebovägen. Ett våldsbrott inom familjen har anmälts.

 

Vittinge: En drogpåverkad bilförare har ertappats

 

Morgongåva: En person är misstänkt för vårdslöshet i trafik i samband med en trafikolycka. Flera arbetsfordon har utsatts för skadegörelse på Björkvägen.

 

Trevlig Midsommar önskas alla Rutanläsare!

 

Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka mejl på adressen olle.rehn@polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen