Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juni 16.12, Trafikolycka, personskada, Mölndal

En kollision med personbilar har enligt SOS ägt rum i Lindome.

Enligt SOS har olyckan inträffat vid Hällesåkersvägen/Hörnetvägen. Troligen två personbilar som är involverade. Svårt med framkomligheten på platsen.

Räddningstjänst, ambulans och polis har kallats till platsen. Ännu oklart då det gäller personskador.

Kl 16.28: Polisen  på plats.

Två personer uppges vara involverade, ännu oklart då det gäller personskador. Vägen uppges vara helt avstängd i båda riktningar i samband med räddningsarbetet.

Räddningstjänsten tvingas klippa upp en av bilarna för att få ut en av de involverade personerna i samband med olyckan. Arbetet pågår. Tillståndet för denna person är i nuläget inte känt.

Bärgare beställda till platsen.

Kl 16.46: Räddningstjänsten har lyckats få ut den person som suttit fast i en bil, ambulanspersonal gör nu en bedömning av skadeläge.

Båda involverade, två män körs med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, en uppges vara lindrigt skadad och den andra uppges vara allvarligt skadad. Båda bilarna kommer troligen att bli beslagtagna för teknisk undersökning.

Orsaken till olyckan är oklar, kommer att utredas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen