Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 juni 20.51, Trafikbrott, Åstorp

Kontroll av mc, Åstorp.

I Åstorp observerar civil motorcykepolis en mc på rull som saknar registreringsskylt. Motorcykelpolisen kör efter och bevittnar då hur föraren av den skyltlösa mc-n kör i hög hastighet, och i bland även på fel sida vägen. På Vramsvägen på väg söderut ska motorcykelpolisen  stoppa föraren, och slår då på ljud- och ljussignal, samt ger stopptecken med handen. Mc-föraren väljer dock att inte stanna på polisens stopptecken, utan kör i hög hastighet i från platsen. Motorcykelpolisen släpper då denne, men fortsätter dock samma väg fram, och hinner på Söderåsvägen/Malmövägen uppfatta hur mc-föraren kör av vägen. Föraren, en 21-årig man, försöker därefter att springa från platsen, men motorcykelpolisen kan köra efter och stoppa honom. Ambulans budas till platsen, och han förs till sjukhus. Han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och drograttfylleri. Enligt Region Skåne ska mannens skador vara lindriga.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen