Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstales person heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

00.37 Vänersborg, stöld genom inbrott
Larm går från Lantmännen på Industrivägen, en vespa med släp ses på platsen. Polis med hund hittar ett uppklippt hål i ett staket mot Järnvägsgatan samt brytverktyg som tas i beslag. Oklart vad som stulits. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

01.11 Göteborg, stöld genom inbrott
På Glöstorpsskolan har okänd person krossat en ruta och tagit sig in i lokalerna. Ingen gripen, oklart i nuläget vad som stulits. En anmälan skrivs.  

03.46 Kungälv, trafikolycka smitning
På Länsväg 168 Hålta har en personbil kört av vägen och hamnat i diket. En person har setts i bilen men är inte kvar när polis kommer fram till olycksplatsen. Närområdet söks igenom, ingen förare hittas. En anmälan om trafikolycka smitning skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen