Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 juni 22.38

14 juni 18.50, Mord/dråp, försök, Kristianstad

Man skadad efter bråk, Gamlegården.

Polis skickas till Albogatan efter att en uppringare berättat om ett bråk där en man ska ha blivit knivskuren. Den skadade, en man i 40-årsåldern, förs med ambulans till sjukhus dit också polis medföljer för förhör och annan informationsinhämtning. På platsen arbetar flera polispatruller med att bland annat förhöra vittnen.

Uppdatering: Bråket ska ha skett utomhus och polis har dragit upp avspärrningar på platsen. Två personer är gripna misstänkta för inblandning i bråket. Eventuelt har fler personer varit inblandade men det finns inga uppgifter om att fler personer ska vara skadade.

Uppdatering: Ytterligare en man ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge vid bråket. Ärendet rubriceras som mordförsök och grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen