Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 juni 10.52

15 juni 07.45, Trafikolycka, Malmö

Påkörd person, Amiralsgatan/Västra Kattarpsvägen.

Polis, ambulans och räddningstjänst finns på plats på Amiralsgatan med anledning av en person som har blivit påkörd av en lastmaskin i korsningen till Västra Kattarpsvägen. Vederbörande förs till sjukhus med ambulans och olyckan är att benämnas som allvarlig. Trafiken stängs av under arbetets gång.

Uppdatering:

10.45 Efter att olyckan har inträffat är föraren av det påkörande fordonet ute och försöker hjälpa den svårt skadade kvinnan som ligger på marken. Under tiden står 10-15 personer väldigt nära och filmar med sina mobilkameror. Ingen hjälper till med omhändertagandet av den skadade kvinnan inledningsvis. Efter en kort stund är det 2-3 personer som aktivt hjälper föraren med omhändertagandet av kvinnan, medan en stor grupp människor fortfarande står kvar och filmar med sina mobilkameror.

Det här beteendet på en allvarlig olycksplats är olämpligt och respektlöst mot de inblandade personerna. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen