Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 16 juni 07.47

15 juni 17.44, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Sammanfattning av kvällens och nattens händelser i länet

Kl 16:40 - Rattfylleri, Sundsvall --> Svartvik

Polis larmas av flera inringare om en bil som vinglar och kör in i stolpar m.m. Polispatrull kommer ifatt i Svartvik och stoppar fordonet. Mannen som framförde fordonet är i 55 års åldern och känd av polis sedan tidigare.

Mannen som även misstänks för grov olovlig körning medtas för kroppsbesiktning och förhör.

Kl 19:26 - narkotikabrott, Trädgårdsgatan, Sundsvall

Polispatrull träffar på en ung man på 16 år, den unga mannen uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan och får följa med patrull för provtagning och förhör.

Kl 21:00 - Brand, Nackstavägen, Sundsvall

Polis tillsammans med räddningstjänst larmas till Nackstavägen 21 i Sundsvall med anledning av en brand, okända gärningspersoner har tänt eld på föremål i soprummet. Räddningstjänst släcker branden och polis skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

Kl 00:09 - Misshandel, E-street, Sundsvall

Polis larmas till E-street med anledning av att en ordningsvakt gripit en man i 35 års åldern som misshandlat en annan person. Patrull åker till platsen och tar över gripandet samt tar uppgifter för anmälan samt håller förhör. Ingen information om att målsägaren fått några skador finns att ge.

Kl 00:45 - Förgripelse mot tjänsteman, Polisen Kramfors

Polispatrull skriver anmälan mot en man i 20 års åldern som när han blev omhändetagen, spottade en polisman i ansiktet. 

Uppdatering kl 07:45 (Börje Öhman)

En natt med hög belastning men utan allvarliga brott.

Det har varit en hög berusningsgrad och framförallt i Kramfors och Sundsvall har många omhändertaganden med stöd av LOB gjorts. Sundsvall ett 15-tal och Kramfors 7 st.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen