Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 juni 21.28

15 juni 18.25, Mord/dråp, försök, Göteborg

Misshandlad man anträffad utanför Ernst Fontells plats

En skadad man körde själv i bil till Ernst Fontells plats. Utanför polishuset tog han kontakt med en ledig polis och berättade att han skadats på annan plats och sedan kört till polishuset. Den skadade mannen hade en stickskada på kroppen. Ambulans kallades och han kördes i ambulans till sjukhus för vård. Okänt hur mannens skadeläge är. Det är fortfarande okänt var mannen utsatts för brottet. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet. Polis har för avsikt att försöka hålla förhör med mannen på sjukhus. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. 

Vid 20-tiden hämtades en man till förhör i ärendet. Mannen hämtades i Göteborgs nordöstra delar.

Uppdatering kl 21.28
Den hämtade mannen är ännu inte förhörd men uppgifter i förundersökningen har framkommit som gör att han kommer att delges misstanke om försök till mord. Därefter kommer åklagare att ta beslut om eventuellt anhållande. Den skadade mannen på sjukhus har ännu inte kunna förhöras. Inga uppgifter finns i nuläget heller att lämna om hans tillstånd.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen