Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 juni 08.17

15 juni 19.31, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Fredagskväll och natt i Västerbotten

Kl 22:39 - Allt lugnt i länet, inget att rapportera om för tillfället.

Kl 23:40 - Olovlig köring, Fällforsvägen, Vännäs

Polispatrull stoppar en personbil på Fällforsvägen, föraren som är en man i 20 års åldern saknar körkort. Patrull skriver anmälan om olovlig körning.

Kl 00:37 - Överfallslarm, Måttgränd, Umeå

Flera polispatruller larmas till Måttgränd då en taxichaufför tryckt på överallslarm. När patruller kommer fram till chauffören så visar det sig att chauffören tryckte på överfallslarmet då han trodde att passageraren inte ville betala för sig. När patruller kom fram så hade passageraren redan betalat och gått in på sin adress.

Patrullerna lämnar efter samtal med chauffören om betydelsen av överfallslarmet.

Patruller skriver ingen anmälan.

Kl 00:51 - Narkotikabrott, O´learys, Umeå

Ordningsvakt ringer till polisen och meddelar att en gäst pekat ut en man som skall sälja narkotika, Patrull åker fram till platsen och ordningsvakt pekar ut mannen för polisen. Mannen som är ca 25 år gammal uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan, Mannen medtas för kroppsbesiktning och förhör.

Kl 01:01 - Narkotikabrott, Strandvägen, Vilhelmmina

Patrull har träffat på en man i 18 års åldern, mannen uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning och förhör.

Uppdatering kl 08:15 (Börje Öhman)

Kl 01:36 Misshandel, Östra Strandgatan, Umeå. Två män i 25 har bråkat med varandra och rapporteras för ringa misshandel. Avvisade från platsen.

Kl 01:51 Bråk Rex, Rådhustorget, Umeå. Man i 40-års åldern som bråkar med ordningsvakt. Mannen omhändertas med stöd av LOB och rapporteras för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman (ordningsvakt). Ingen notering om att någon är skadad.

Avslutningen av natten är utan akuta händelser att informera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen