Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 juni 07.55

15 juni 19.38, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Fredagskväll och natt i Norrbotten

17:35 Gällivare, Nuolajärvivägen
Drograttfylleri och grov olovlig körning

Patrull genomför ett fordonsstopp och en man i 50 års åldern misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilen tas i beslag jämlikt TBL 7.

Kl 19:19 - Drograttfylleri, Svartudddsvägen, piteå

Polispatrull stoppar n personbil där föraren som är en man i 30 års åldern misstänks för drograttfylleri, mannen medtas för kroppsbesiktning och förhör.

Kl 19:19 - misshandel / olaga hot, Storgatan, Luleå

Polis larmas till Storgatan där en målsägare blivit slagen i ansiktet samt hotad med tillhygge. Patrull skriver anmälan om misshandel, olaga hot samt ofredande. Målsägaren har endast fått lättare skador och behöver ej uppsöka sjukvård.

Ingen person gripen men en man i 50 års åldern är utpekad som gärningsperson.

Kl 21:27 - "Explosion", Öjagatan, Piteå

Polis och räddningstjänst larmas till Öjagatan med anledning av att en anmälare hört kraftiga smällar i området. När polis och räddningstjänst anländer så visar det sig att det rört sig om smällare som en okänd person smällt av i samband med en firmafest.

Polis och räddningstjänst lämnar utan åtgärd.

Kl 22:19 - Trafikbrott, Stationsgatan, Luleå

Polispatrull stannar en personbil på Stationsgatan, bilen visar sig har körförbud. Föraren som är en man i 20 års åldern rapporteras för detta.

Kl 22:28 - Narkotikabrott, Sundsgatan, Piteå

Polispatrull anträffar en man som är påtagligt påverkad av narkotika, mannen som är i 25 års åldern omhändertas för att sova ruset av sig, han misstänks för ringa narkotikabrott (eget bruk). I samband med att mannen avvisiteras så anträffas även en mindre mängd narkotika. mannen misstänks även för ringa narkotikabrott (innehav).

Kl 01:13 - Drograttfylleri, Hellbergsvägen, Gällivare

Patrull stannar och kontrollerar en personbil, Föraren som är en man i 18 års åldern uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan. Mannen medtas för provtagning och förhör. Patrull skriver anmälan och drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Uppdatering kl 07:50 (Börje Öhman)

En natt som dominerats av ärenden relaterade till hög alkoholkonsumtion, dock inga akuta händelser att informera om. Under kvällen och natten har 14 ärenden rubricerade fylleri hanterats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen