Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

Uppdaterad 16 juni 08.23

15 juni 20.23, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

sammanfattning av kvällens och nattens händelser i länet

kl 20:03 - Brott mot lagen om skydd mot olyckor, Bommasvägen, Härjedalen

Polis larmas om ett antal utländska personern som eldar i terrängen, ptrl och räddningstjänst åker till platsen på grund av risken för brand i det torra landskapet. Ptrl har dokumenterat platsen och skriver anmälan om brott mot lagen om skydd mot olyckor på grund av eldningsförbudet i området.

Räddningstjänst släcker elden.

Kl 20:28 - Inbrott, Sjöängsvägen, Funäsdalen

Polisen larmas då anmälare sett två stycken ungdommar krypa in i ett fönster på på funäsdalens centralskola. Anmälaren ser hur de går runt i byggnaden.

Polis från Sveg åker på ärendet, med hjälp av rådigt ingripande från anmälare och skolpersonal som tagit sig till skolan så kan de båda ungdommarna identifieras. När polis anländer så tas kontakt med berörda föräldrar. Ungdomarna är i 15 års åldern och är elever på skolan

Polis skriver anmälan på olaga intrång.

Kl 22:31 - Ringa stöld, Coop, Chaufförvägen, Östersund

Polis larmas till Coop med anledning av att en man i 50 års åldern misstänks för ringa stöld genom att ha tillgripit oxfile. Patrull skriver anmälan, personen friges efter förhör.

Uppdatering kl 08:22 (Börje Öhman)

En bra natt för medborgare och polis i Jämtland, inga akuta händelser att informera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen