Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 juni 23.20, Brand, Nyköping

Brand i garagelänga.

Kl. 23.20 inkom larm till RLC Öst från SOS Alarm om att bilar brann i en garagelänga på Hägervägen i Nyköping. På plats kunde polis konstatera att flera fordon i garagelängan fattat eld och det var kraftig rökutveckling och stor spridningsrisk. Initialt påbörjades utrymning av de närboende. Branden kunde begränsas och släckas av räddningstjänsten. Totalt skadades 9 - 10 personbilar i garagelängan och platsen avspärrades efter räddningsledarens beslut då rasrisken var överhängande. Enligt vittnesuppgifter parkerades en personbil i garaget kort innan branden. Personbilen luktade då bränt. Kort därefter meddelade grannar att det brann i garagelängan. Ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen