Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 juni 07.19

16 juni 01.30, Sedlighetsbrott, Vimmerby

Sexuellt ofredande på uteställe.

En polispatrull kallades till ett uteställe med anledning av ett sexuellt ofredande. Ordningsvakter hade gripit en man i 18-års åldern för att ha sexuellt ha tagit på en 18-årig kvinna när hon befann sig på dansgolvet. Polispatrullen övertog gripandet av mannen. Mannen var så pass berusad så att han fick läggas in för tillnyktring. En anmälan om sexuellt ofredande är upptagen.

Uppdatering:

Ytterligare en kvinna har blivit utsatt för sexuellt ofredande på dansgolvet. Hon uppger att flera killar har stått nära bakom henne och att någon har tagit på henne under kjolen. Den gripne mannen i ärendet ovan är en av dem som har stått nära henne, men hon kan inte uppge att det var just han som rörde henne.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen