Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juni 06.53, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

23.31 Åmål, brand
Räddningstjänst och polis kallades till en båtbrand i gästhamnen i Åmål. Det var en fullt utvecklad brand på en toalett på en båt. Branden släcktes av privatperson på plats. Polisen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Ännu okänd varför branden startat.

00.11 Göteborg, rattfylleri
Vittne som körde efter en bil som vinglade kraftigt ringde polis. Färden gick i Torslanda. Polis kunde senare stoppa färden på Långströmsgatan. Föraren som var en man i 35-årsåldern var kraftigt påverkad och fick sova ruset av sig på polisstationen innan förhör kunde hållas med honom. Misstänkt för grovt rattfylleri.

06.20 Göteborg, inbrott
Vittne ringer till polisen om ett inbrott i en Ica butik i Sävedalen. Vittnet ser hur två män efter inbrottet försvinner på en moped från platsen. Okänt vad som stulits. Polis har varit på platsen och tagit upp en anmälan om inbrottet. Ingen gripen

06.38 Göteborg, inbrott
Vittne ser två personer som lämnar baksidan på en livsmedelsbutik i Kortedala. De har med sig en säck fylld med något från butiken. De försvinner sedan från platsen på en motorcykel. Anmälan om inbrott i butiken. Troligen tobaksvaror som stulits. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen