Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juni 09.36, Övrigt, Motala

Vätternrundan och trafikövervakning.

09.30 Alla cyklister i Vätternrundan har startat och många cyklister befinner sig ute på banan någonstans runt Vättern.

Enligt uppgift har en olycka inträffat där fordon varit inblandat, i Hammarsundet, ingen ska dock ha skadats allvarligt i den olyckan. Ytterligare ett 20-tal personer har, enligt uppgift, skadat sig när de cyklat omkull på olika platser, ingen av dessa ska ha drabbats av allvarliga skador.

Under gårdagskvällen omhändertogs två personer för fylleri, enligt LOB och en av polisens fordon utsattes för skadegörelse i anslutning till Stadsparken i Motala.

Under lördagen kommer polisen bland annat att arbeta med trafiksäkerhet och trafikkontroller. En polishelikopter kommer att finnas i luften för trafikövervakning längs banan och polisen kommer att upprätta trafikkontroller vid de stora utfarterna från Motala.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen