Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 juni 11.46, Stöld, Halmstad

Stöld på bilfirma i Halmstad

Vittne uppmärksammar två personer inne på en bilfirmas uppställningsplats. En av personern kör iväg i en bil som de de båda kom till platsen i. Den andra kör snabbt iväg i en annan bil. Vittnet tycker det verkar skumt och följer efter. En bit från bilfirman stannar båda bilarna och de lastar över föremål från en av bilarna till den andra. De åker sedan iväg ut mot E6 tillsammans i den bil som de hämtade inne på bilfirmans område. Den andra bilen lämnas kvar på platsen.

Vittnet följer efter ut på E6 där färden går vidare norrut mot Falkenberg. I höjd med Heberg kommer polispatrull ikapp och kan stoppa bilen. Vid kontroll med bilfirman konstateras att bilen stals där. De båda i bilen, en man och en kvinna grips misstänkta för tillgrepp av bil.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen