Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 juni 04.55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av händelser i Polisregion Öst ( Södermanland, Östergötland och Jönköpings län )

RLC Öst har hanterat 316 händelser mellan kl 22.00 – 05.00, inga allvarligare brott eller större händelser har kommit till polisens kännedom.

Det kan omnämnas att det varit ganska stökigt och mycket bråk runt krogarna i regionens större städer. Några fall av misshandel, dock inte av någon allvarligare karaktär. Ett flertal omhändertaganden för ordningsstörning och fylleri har genomförts.

NOTERBART:

01.24, NYKÖPING, Folkungavägen, Anmälarens flickvän har blivit upptryckt och misshandlad av 3-4 gm, erhöll skador i ansiktet.

02.27, ESKILSTUNA, Subway Kungsgatan, Större bråk som renderade i ett flertal omhändertaganden, anmälan misshandel.

00.22, NORRKÖPING, Silverringen, Inringare som säger att han blivit slagen av okända med ev tillhyggen. Ärendet rubriceras som rån då mä blivit av med sin mobil.

00.37, MOTALA, Mjölbyvägen i Ödeshög, Misshandel i relation, kvinna blivit slagen av en man som hon har en relation med, anmälan misshandel.

01.39, LINKÖPING, Fogdegatan, Skadegörelse, någon kastat in sten genom rutan till adressen, i rummet som stenen hamnade i fanns ett 4-årigt barn som låg och sov, ej träffad, kvinna boende på adressen blev träffad, anmälan misshandel har upprättats.

02.50, LINKÖPING, Spanngatan 9 i Vidingsjö Linköping, Larm om inbrott i villa, uppbrutet fönster på baksidan.

00.15, HÖGLANDET, Björnbärsvägen i Nässjö, Inbrottslarm från Cykodel Skog o Trädgård, ptr på plats konstaterar att det är uppbrutet,  En större mängd  motorsågar verkar ha tillgripits, godsvärde uppskattas till ca 200.000 kr. Avspärrat för teknisk undersökning.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen