Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 juni 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Här presenteras ett urval av nattens händelser.

21.48 Halmstad, trafikolycka
På E6 i norrgående vi Getinge kör en personbil av vägen. I bilen åkte tre vuxna och två barna. Alla körs chockskadade i ambulans till sjukhus för kontroll. Bilen kommer att bärgas senare.

01.17 Kungsbacka, misshandel
En man anmäler att han på en pub i centrala Kungsbacka misshandlats av tre andra män. Den utsatte mannen ej i behov av sjukvård. I nuläget inga uppgifter om de misstänkta.

02.52 Halmstad, narkotikabrott
På Klackerupsgatan kontrollerar polispatrull en kvinna i 20-årsåldern. Hon misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. Misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

04.23 Kungsbacka, narkotikabrott
En busschaufför vill bli av med en sovande berusad passagerare i Bukärr. När polispatrull som omhändertar den berusade hittas även narkotika på honom. Han misstänks därför för narkotikabrott innehav.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen