Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 juni 09.06

17 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Här presenteras ett urval av nattens händelser.

22.05 Göteborg, trafikolycka
Strax innan Tingsdadstunneln i riktning mot stan kolliderar två bilar. Inga kända personskador men i den bil som anses vållat olyckan åkte två personer och båda nekade till att ha kört bilen. Båda misstänkt påverkade varför de fick följa med för provtagning misstänkt rattfylleri.

01.28 Mariestad, inbrottsförsök
En villaägare i Ullervad vaknar av att någon håller på att ta sig in i huset. När tjuvarna förstår att de är upptäckta försvinner de från platsen. Villaägaren ser att de springer från altansidan där de höll på att plocka ut en fönsterruta för att ta sig in. Polis har sökt i området men ingen har kunnat gripas. Anmälan om försök till inbrott i villa.

03.25 Alingsås, skadegörelse
På Lendahlskolan har någon har anlagt brand i utemöbler. Enligt Räddningstjänsten förelåg ingen vidare spridningsrisk. Patrull har varit på plats och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

03.45 Kungälv, misshandel
På Västra gatan har en man misshandlats av två andra män. Polispatrull som kommer till platsen kan gripa en man som pekas ut som misstänkt för misshandeln. Mannen har dessutom narkotika på sig så han misstänks för misshandel och narkotikabrott. Polispatrull hjälper den skadade mannen till Kungälvs sjukhus. Han har fått två tände utslagna.

04.17 Ulricehamn, grov misshandel
Flera vittnen från Gamla Marbäcksvägen ringer om två personer som slåss med knytnävarna ute på gatan. När en av dem hamnar på marken sparkar den andre mannen flera gånger på den liggande mannen. När polis kommer till platsen kan den misstänkte gripas i närheten. Det är en man i 30-årsåldern. Den skadade körs i ambulans till sjukhus för vård av okända skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen