Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 juni 19.14

17 juni 13.55, Stöld, Sundbyberg

De två som misstänks för att ha stulit kontanter från en kassa greps av polisen i närheten av en simhall.

Polisen som inte transporterar de gripna männen till polisstationen kommer prata med butikspersonalen i Duvbo. Detta för att få veta men om hur stölden gick till.

Uppdatering klockan 19:10
Polisen som har pratat med butikspersonalen fick veta att hon blev upptagen av en kund som hade frågor om några varor som fanns utanför butiken.

När hon och kunden var på utsidan av butiken gick in annan kund in i butiken. Han talade om att han inte behövde någon hjälp utan inväntade en bekant. Efter en stund lämnade mannen butiken och kunden som hon pratat med på utsidan gjorde detsamma. De två männen gick iväg tillsammans och när butikspersonalen kom in i butiken såg hon att det fattades pengar ur kassan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen