Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 juni 17.17

17 juni 15.41, Trafikolycka, singel, Lund

Rv11 i höjd med Klostersågen. Personbil som voltar.

En personbil voltar på riksväg 11 i höjd med Klostersågen. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Personbilen ligger på taket och är fastkilad i vägens mitträcke, räddningsarbete pågår. Det är i nuläget okänt hur många personer som färdades i fordonet och eventuella skador på dessa.

Vägen är helt avstängd i båda färdriktningarna.

Uppdatering kl. 16.20: Polisen stänger av vägen mellan avfarten Veberöd Öst mot Vomb (riksväg 11/länsväg 102/länsväg 976) väster om olyckan och vägen mot Öveds Kloster (länsväg 978) öster om olyckan.

Uppdatering kl. 17.10: Två personer färdades i bilen och är kontrollerade av ambulanspersonal på plats, bedömningen var att ytterligare sjukvård inte var nödvändig.

Vägen är fortfarande helt avstängd. Personbilen sitter fast i vägens vajerräcke och losstagning måste ske i samråd med särskild kompetens från Trafikverket, som ansvarar för vägen. Bärgare samt lyftkran är beställd för bärgningen av personbilen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen