Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 juni 05.41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning natt i region Öst

Polisen i region Öst har under natten hanterat 163 ärenden. 2 personer har gripits för brott och 11 personer har frihetsberövats av andra anledningar.

Södermanland:

Kl. 23.24 larmades polis och räddningstjänst till bränder vid Hammarbyvägen, Edvardslund i Eskilstuna. På platsen brann det i flera containrar samt i en byggnad. Det var risk för spridning till andra byggander och mark. Då det enligt räddningstjänsten verkade vara flera brandhärdar misstänks bränderna vara anlagda. På platsen har bl.a. en dansbana brunnit ner. Polisen har inledd förundersökning på mordbrand.

Kl. 01.29 inträffade en trafikolycka på E20 i höjd med Årby i Eskilstuna. Enligt ett vittne har en bil fått sladd och kört ner ca 80 meter vajerräcke. Bilen har åkt över i mötande körfält och passerat framför en lastbil för att stanna i fel körbana. Förare var en man i 20-årsåldern. Han fördes till sjukhus med nacksmärtor.

Östergötland:

Kl. 22.15 får polisen en anmälan om stöld ur en villa i området Pryssgården i Norrköping. Brottet kan ha skett under dagtid på söndagen. Föremål till ett ganska stort värde har tagits från villan.

Kl.22.40 får polisen larm om ett pågående inbrott på en däckfirma i Eldslösa området i Mjölby. Tillsammans med väktare kan polisen gripa två misstänkta ynglingar. Båda är i 16-årsåldern.

Jönköping:

Kl. 00.20  inträffar en älgolycka på Burserydsvägen i Smålandsstenar. Två personer som fanns i bilen fördes med ambulans till sjukhus med nacksmärtor. Oklart hur det gick för älgen.

 

Kl. 01.24 inträffar en singelolycka på Rv 47 Mullsjö. En bil har av okänd anledning kört av vägen och hamnat i skogen. Föraren  en man i 50-årsåldern bedöms vara allvarligt skadad och fördes med ambulans till sjukhus med smärtor i rygg och nacke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen