Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 juni 07.13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av händelser under natten

00:00-07:10

Kl 01:22 Umeå

Larm om brand på Nydalavägen. Enligt initiala uppgifter handlade det om brand i en soptunna, senare visade det sig inte vara någon utvecklad brand. Glödande kol hade kastats i en soptunna.

Polis på plats höll förhör och upprättade en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

Kl 03:32 Skellefteå

Bilbrand i en korsning efter Storkågevägen. Ingen person uppgavs vara i närheten av fordonet.

Bilen flyttades så att den inte stod trafikfarligt till.

Kl 04:17 Skellefteå

Samtal till polisen gällande ett misstänkt pågående inbrott. En stege hade använts och personer hade setts klättra upp på en balkong.

Polis till platsen. Det visade sig att lägenhetsinnehavaren hade tappat sin nyckel och därför gått in via ett fönster.

Inget brott.

Kl 05:37 Norsjö

En arbetsplatsolycka har inträffat. Enligt initiala uppgifter handlar det om en person som fått skador i en fot. Personen förs med ambulans till sjukhus.

Kl 06:05 Nordmaling

Viltolycka i Sunnansjö, efter länsväg 510. Bilist har kolliderat med ett rådjur. Inga uppgifter om  att någon person ska ha skadats i olyckan. Rådjuret dog.

Kl 07:10 Umeå

Flera personer har hört av sig till polisen angående en älg som befinner sig på fel sida om viltstängslet vid E4 mellan Ansmark och Sörmjöle. Älgen rör sig vid norrgående körfält.

Var uppmärksam om du passerar på sträckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen