Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 juni 10.53, Sammanfattning vecka, Östhammar

Polisrutan den 18/6

                      Polisrutan Östhammars kommun

 

Eftersom den ordinarie Rutan redaktören har semester får jag hoppa in som vikarie. Som vanligt blir det en sammanfattning av några brott som anmälts under veckan. När det gäller antalet anmälda brott har det varit fler än normalt. Vi behöver fortfarande få hjälp med vuxna som ”nattvandrar” i våra tätorter. Hör av er till mig för mer information.

 

Östhammar: Stöld av släpvagn från OK/Q8. Stöld av en båtmotor i Snäcksund. Flera anmälningar om ringa narkotikabrott och drograttfyllerier. En anmälan om smitning från trafikolycka som inträffat på parkeringen vid Willys.

 

Gimo: En narkotika påverkad bilförare har ertappats på 288:an. En bil på Sågargatan har blivit rispad i lacken.

 

Alunda: Försök till inbrott i garage i Väskinge. En rattfyllerist har stoppats i Ovanby.

 

Österbybruk: Flera anmälningar om skadegörelse på skolan och förskolor.

 

Öregrund: Skadegörelse på en motorcykel.

 

Varning för båtmotortjuvar! Det finns flera tecken på att båtmotortjuvar är på gång till vårt område. Var därför extra uppmärksam på bilar och främmande personer i närheten av båthamnar. Ring till Polisen när du ser något anmärkningsvärt!

 

När du vill ha kontakt med polisen ska du ringa 11414. OBS! Handlar det om pågående brott ringer Du 112. Vill du skicka mejl till mig har jag adressen olle.rehn@polisen.se

 

Olle Rehn

/kommissarie/

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen