Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 juni 11.14, Mord/dråp, Karlstad

En kvinna har avlidit till följd av skador.

Polisen kallas till en fastighet i ett samhälle strax söder om Karlstad under söndagen den 17 juni. Anledningen var att ambulanspersonal anträffat en kvinna i 50-årsåldern som var allvarligt skadad. När polispatrull kom till platsen gjorde man bedömningen att ett brott inte kunde uteslutas och det inleddes en förundersökning gällande misshandel.

Kvinnan fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Fastigheten, som är en villa, spärrades av för en brottsplatsundersökning och man påbörjade utredningsåtgärder på plats.

Under morgonen idag kom information till polisen, från sjukvården, att kvinnan avlidit av sina skador. Anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen ändrades då till att gälla mord alternativt dråp. Men det handlar fortfarande om att vi inte kan utesluta att ett brott har skett, därför pågår det en förundersökning. Polisen kommer fortsätta att utföra de utredningsåtgärder som krävs för att fastställa om ett brott begåtts eller inte.

Det finns ingen frihetsberövad eller misstänkt i utredningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen