Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

18 juni 18.42, Rån väpnat, Göteborg

Ett rån har ägt rum mot en godisaffär vid Jättesten.

Polisen får in larm från en godisbutik vid Jättestensgatan. När polisen får kontakt med ett butiksbiträde på platsen framkommer uppgifter om att ett rån ska ha ägt rum på platsen.

Enligt personalen så har en man kommit in i butiken, delvis maskerad. Mannen uppges ha hotat med en kniv och tillgripit en okänd summa pengar.

Den misstänkta mannen har sedan lämnat platsen och tagit sig ut till en väntande bil som sedan försvinner från platsen, oklart hur många som befann sig i bilen.  

Ingen har blivit fysiskt skadad vid råntillfället.

Polisen har sökt i närområdet därefter den bil som lämnat platsen, den är ännu inte anträffad. Troligen tre personer i bilen, bilen uppges vara silverfärgad och möjligen en VW Passat.

Polisen genomför en brottsplatsundersökning. Tekniker tillkallade.

Förundersökning inledd med rubricering rån. I samband med förhör framkommer att gärningsmannen även haft någon typ mindre yxa vid råntillfället.      

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen