Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 juni 10.05

19 juni 03.55, Brand, Sandviken

Brand vid garagelokal

Räddningstjänst och polis skickades till en garagelokal på Högsbovägen i sandviken med anledning av en mindre brand vid fastigheten. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka elden innan det tog sig i lokalen. En anmälan om mordbrand är upprättad och utredningsarbetet pågår varför inga ytterligare uppgifter i ärendet kan lämnas.

Uppdatering klockan 10:05

Enligt uppgifter i utredningen så uppstod branden mellan klockan 03:40-03:55. Det finns uppgifter i utredningen som tyder på att flera personer lämnade brandplatsen efter att man sett eldsflammor från byggnaden.

Polisen har en förundersökning som är ett spaningsärende. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

Alla iakttagelser kring brottsplatsen är polisen íntresserad av från allmänheten.

Tips och iakttagelser om branden lämnas till polisen på telefon 114 14 och man hänvisar till branden på Högbovägen i Sandviken den 19 juni.

Mikael Hedström
presstalesperson i region Mitt
010-56 785 42
0730-222 160. Skicka gärna sms om ingen svarar 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen