Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

00.24 Kungsbacka, drograttfylleri
På Klovstensvägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som saknar körkort samt misstänks vara påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri och olovlig körning.

05.45 Kungsbacka, misshandel
I Tingberget har en man i 25-årsåldern blivit huggen i låret med en skruvmejsel eller liknande. Det ska ha blivit bråk i en lägenhet och en annan man ska då ha huggit honom. Den misshandlade mannen flydde sedan från lägenheten och påträffades vid Tingbergsvallen. Han är förd med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Den misstänkte mannen är också i 25-årsåldern och han har kunnat gripas i aktuell lägenhet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen