Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 juni 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

23.19 Grästorp, trafikolycka
På riksväg 44 vid Ås har en bilist kört av vägen och voltat ut på en åker. Förare är en man som förs till NÄL i ambulans med okända skador. Han misstänks för rattfylleri och provtagning sker på sjukhuset.

01.44 Töreboda, stöld m.m.
I centrala Töreboda stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 30-årsåldern som saknar körkort. Ytterligare en man åkte med i bilen. I bilen påträffas cyklar som misstänks vara stulna. Båda männen misstänks för stöld alternativt häleri och föraren även för grov olovlig körning.

02.30 Trollhättan, försök till mord alternativt dråp
På Myrgången i Trollhättan ska en polispatrull stoppa en bil för kontroll. Aktuell bil försöker då undkomma men kör in i en återvändsgränd. När de två polismännen går ut för att kontrollera föraren kör denne rakt mot den ena polismannen som då skjuter verkanseld mot bilen. Bilen kör trots det från platsen men dumpas en bit därifrån. Efter vissa utredningsåtgärder kan den misstänkte föraren, en man i 30-årsåldern, gripas i en bostad i närområdet. Mannen misstänks för försök till mord alternativt dråp. Bilen tas i beslag och platsen där polisen sköt verkanseld spärras av för en teknisk undersökning. Inga personskador. Händelsen även anmäld till riksåklagare för polismål.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen