Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 juni 12.26

19 juni 08.33, Stöld/inbrott, Linköping

Skadegörelse och stölder hos bilföretag i Linköping.

05.32 Polisen larmades till ett företag på Gudmundsgatan i Kallerstad, Linköping, som säljer exklusivare bilar. Företaget hade drabbats av inbrott. Enligt den som larmade polisen hade sju personbilar blivit utsatta för skadegörelse och i samband med detta skulle rattar och airbags ha stulits.

En förundersökning gällande grov stöld har inletts och ett område i anslutning till de skadade fordonen har spärrats av. En brottsplatsundersökning har utförts.

Värdet på det stulna godset är i nuläget oklart.

Polisen är mycket intresserad av att komma i kontakt med vittnen till inbrottet eller personer som på annat sätt kan ha information att lämna om händelsen. Den som har information om ärendet bör ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen