Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 juni 16.44

19 juni 10.53, Försvunnen person, Norrköping

Polisen söker försvunnen 84-årig man.

10.02 Polisen larmades om en försvunnen person i Arkösund, Norrköpings kommun. Den försvunne är en 84-årig man som har försvunnit från sin bostad i Gässlingsbo, på Vikbolandet.

Enligt anmälan sågs den försvunne senast i går kväll klockan 21.30 och försvinnandet upptäcktes klockan 05.50 i morse.

Den försvunne mannen uppges vara kraftigt dement, ha svårt att gå och vara i dålig kondition.
Mannen ska vara klädd i mörkgrå jeans, gråvit tröja och en lilarutig flanellskjorta. På fötterna ska mannen ha ett par träskor.

Flera polispatruller arbetar nu med att söka efter mannen i närområdet och på andra platser där mannen kan tänkas finnas. I sökandet efter mannen deltar även hundpatrull och polishelikopter har beställts och är på väg till plasten.

Polisen behöver allmänhetens hjälp med att hitta den försvunne 84-åringen och tar tacksamt emot tips och iakttagelser.
Den som har information om ärendet ombeds ringa 114 14.

UPPDATERING:

14:30 Sökandet fortsätter efter mannen. Polisen är på plats med flera resurser som söker efter mannen.


UPPDATERING:

16:26 Mannen anträffades av polisen i terrängen ungefär två kilometer från sin bostad. Han var vid liv och till vid till synes gott mod efter omständigheterna. Polishelikoptern landade intill mannen och den anträffande polisen och lastade mannen i helikoptern. Mannen kommer till att börja med att köras till sin bostad där anhöriga väntar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen