Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 juni 16.50, Motorfordon, anträffat stulet, Uppsala

En bilägare ser sin stulna bil åka förbi med franska registreringsskyltar

På morgonen stjäls en BMW i Uppsala. Senare under dagen ser bilägaren den stulna bilen komma åkande på Fålhagsleden vid Jordgubbsgatan. Bilen är omskyltad och framförs nu med franska registreringsskyltar.
Bilägaren kör efter, men föraren i BMW:n kan ha insett att han är upptäckt eftersom han letar sig ut till landsbygden på andra sidan E4.
Flera av polisens patruller sätts in i sökandet efter gärningsmännen som lämnar bilen i skogen vid Skölsta och försvinner till fots. Efter ett intensivt sökande påträffas två trötta misstänkta gärningsmän på en grillplats i skogen. Det rör sig om en man i 20-årsåldern och en pojke i 15 till 18-årsåldern. De båda erkänner att de stulit BMW:n och grips.

Förutom de franska registeringsskyltarna så påträffas även lettiska registreringsskyltar inne i bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen