Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 juni 19.45

19 juni 17.44, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Ett urval av kvällens händelser.

15:28 Trafikolycka, Docksta.

Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till en trafikolycka mellan personbil och husbil på E4:an strax söder om Docksta. Personbilen hade av oklar anledning kört in i sidan på husbilen. Ingen person ska vara skadad, och patrullen lämnade med anmälan trafik, och förhör. Ingen av förarna var onyktra.

16:25 Rattfylleri, centrala Sollefteå

Efter ett rutinstopp är en man i 60 års åldern misstänkt för rattfylleri då mannen blåst positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen som även är misstänkt för olovligkörning fördes till polisstationen för provtagning. Bilen som mannen körde togs i beslag. Efter provtagning och förhör frigavs mannen.

17:02 Drograttfylleri, E4:an Bjästa

Efter ett rutinstopp på E4:an i höjd med Bjästa är en man född -95 misstänkt för drograttfylleri, i bilen hittades även misstänkt narkotika. Mannen som saknar körkort togs med till polisstationen för provtagning, och den misstänkta narkotikan togs i beslag. Patrullen skrev anmälan gällande drograttfylleri, narkotikabrott innehav och eget bruk, samt olovlig körning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen