Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 juni 20.12

19 juni 18.42, Trafikolycka, singel, Eksjö

Singelolycka på mindre väg utanför Eksjö.

18:38 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till Mossebo utanför Eksjö. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat på sidan i diket. Tre personer ska vara inblandade och enligt de initiala uppgifterna ska ingen ha skadats allvarligt.

19:15 Det fordon som kört av vägen var en a-traktor. Två traktorer hade haft sällskap på vägen och en av dem körde i diket.

Polisen misstänker att båda trakorerna går fortare än vad som är tillåtet. Båda förarna, som båda är i 15-årsåldern, misstänks för olovlig körning. Trakrorerna tas i beslag i syfte att kontrollera motorstyrka och hastighet.

Den förare som körde av vägen misstänks även för vårdslöshet i trafik, bältesförseelse och vållande till kroppsskada, då en av de inblandade befaras fått en skada på käken.

De misstänktas vårdnadshavare har informerats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen