Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 00.00, Brand, Hallsberg

Anlagda bränder på Transtensgatan strax efter 00:30 natten till lördag.

Tre bränder släcktes under natten. Den första var en pressenning, som täckte ett av kommunsens förvaringsplats för grus, som eldades upp. Den andra branden vilken upptäcktes samtidigt hade anlagts i en container för återvinning.

Den tredje branden upptäcktes strax efter 02 och den hade anlagts i en förrådsbyggnad tillhörande hallsbergs kommun. Förrådet totalförstördes av branden som släcktes av räddningstjänsten.

Det bedömdes att det inte fanns någon spridningsrisk vid någon av bränderna som rubriceras som skadegörelse genom brand.

Minst tre personer har iakttagits i samband med bränderna. En del spårsäkring och vittnesförhör genomfördes under natten av polispatrullerna som beordrades till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen