Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 01.38, Skadegörelse, Kalmar

Klottrare omhändertagen av polis, Norra Långgatan.

En uppringare till polisen berättar hur denne uppmärksammat hur två personer samtalar högt utanför bostaden och tycker sig även höra hur det sprayas. Polispatrull åker till platsen och mycket riktigt upptäcks svart sprayfärg på fasader längst med Norra Långgatan. Patrullen observerar ett sällskap med yngre män som kommer ut från en passage. Männen delar på sig och springer från platsen, dock grips en av dem av polis och i hans väska anträffas bland annat sprayfärg. Då mannens berusningsgrad är hög blir han, istället för gripen, omhändertagen för LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer) samt misstänkt för skadegörelse. Mannen är född -98.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen