Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 05.22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Fredag-lördag natt, 1-2/6. Region Öst (Jönköpings och Östergötlands län).

Natten mot lördag den 2/6 har varit relativt lugn i Region Öst (Jönköpings och Östergötlands län).

Ledningscentralen har hanterat totalt 201 händelserapporter mellan kl. 22:00 och 05:00.

Två personer har gripits i regionen under senkvällen och natten, se nedan.

24 personer har omhändertagits av olika anledningar, som exempelvis hög berusningsgrad eller ordningsstörande beteende.

NOTERBART:

Vid 00:15-tiden inkom flera samtal om ett bråk med ett 10-tal inblandade personer vid Stora Torget i Eksjö. När polisen kom till platsen hade situationen lugnat ner sig. Efter inledande utredningsåtgärder greps en person, misstänkt för misshandel. Den gripne är en 24-årig man som skall ha använt sig av ett bälte som tillhygge. Han var så berusad att han lades in för tillnyktring och kommer att höras om händelsen när han är nykter nog att höras på ett rättssäkert sätt.  

Kl. 01:37 larmades polis till Hamnpiren i Jönköping efter att ordningsvakter ingripit mot ett bråk mellan två personer. En av personerna skulle enligt initial information ha tagit ett strypgrepp på den andra personen och en ordningsvakt som ingripit skulle ha fått ta emot slag. När polis kom på plats greps en 23-årig man, misstänkt för främjande av flykt och våld mot tjänsteman. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen