Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 07.00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:21 Brand, Luleå
Larm inkommer om brand i sopkärl i ett sophus på Porsön. Branden har troligtvis startat sedan någon kastat en engångsgrill. Patrullen upprättar en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

00:38 Fylleri, Luleå
Polisen får samtal om en berusad man som befinner sig i centrala Luleå. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:10 Försök till mordbrand, Luleå
Polis beordras till Gammelstad där ett föremål kastats in genom ett lägenhetsfönster. Enligt initiala uppgifter ska det ha brunnit, men branden släcktes kort därpå. Ingen person befann sig i lägenheten. Vittnen har sett en person springa från platsen. Polis har sökt i området, bland annat med hjälp av hund, men utan resultat. En patrull håller förhör och upprättar anmälan om försök till mordbrand.

01:49 Misshandel, Kalix
Polis beordras till centrala Kalix efter samtal om ett bråk. En man uppges ha slagit en annan man. Den misshandlade mannen ska inte ha behövt uppsöka vård. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

02:40 Sexuellt ofredande, Boden
Polis kallas till Prästholmen där en man uppges ha ofredat kvinnor på dansgolvet. Den misstänkte mannen är 25-årsåldern. Patrullen upprättar anmälan om sexuellt ofredande.

05:25 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppar och kontrollerar ett fordon i Sävast. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Mannen misstänks för rattfylleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen