Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

Under kvällen och natten har flera personer omhändertagits med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. För uppgifter om polisens arbete under Brännbollsyran, se publicering 02 juni 07:00, Övrigt, Umeå.

Ett urval av nattens händelser.

23:02 Misshandel, Nordmaling
Polis kallas till en adress i Nordmalings kommun där en kvinna uppger att en man hotat henne. Polisen griper en man i 60-årsåldern på platsen. Han misstänks för misshandel. Mannen och kvinnan har en relation.

00:45 Stöld, Umeå
Polisen får ett samtal från en man som uppger att han blivit avstulen en klocka på Ålidhem. Patrullen upprättar anmälan om stöld.

00:48 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar en bil i Bureå. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

01:30 Rattfylleri, Vilhelmina
En patrull stoppar och kontrollerar en bil utanför Vilhelmina. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.

04:35 Trafikolycka, Umeå
En man kommer till akuten och uppger att han blivit påkörd av en bil. Mannen ska ha cyklat och bilen lämnade sedan platsen. Patrullen håller förhör med mannen och upprättar anmälan om trafikolycka smitning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen