Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Onsdagen den 21 november 2018 klockan 12.00 - 13.30 kommer samtliga e-tjänster på polisen.se att vara otillgängliga på grund av ett tekniskt underhåll.

02 juni 07.00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:21 Alkohollagen, Örnsköldsvik
Polis kallas till en centrala Örnsköldsvik där ungdomar sitter på trottoaren och dricker alkohol. Patrullen direktförverkar alkoholen, samt upprättar två anmälningar om brott mot alkohollagen. Föräldrar kontaktade och hämtar upp sina barn.

23:43 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Älandsbro. Föraren visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning.

00:11 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis kallas till Södermalm efter samtal om att några personer rör sig vid ett garage. I samband med detta påträffar patrullen en misstänkt stulen moped. Två personen, män i 25-årsåldern, grips misstänkta för tillgrepp av moped.

01:04 Misshandel, Härnösand
En kvinna ringer till polisen och uppger att hon blivit slagen av en man. Kvinnan behöver inte uppsöka vård. Patrullen upprättar anmälan om misshandel och hemfridsbrott. Mannen och kvinnan har en relation till varandra.

02:32 Arbetsplatsolycka, Sundsvall
Larm inkommer om arbetsplatsolycka i Ortsviken. En man uppges ha klämt en hand i en maskin. Ambulans kallades till platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen