Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 juni 12.11

20 juni 04.13, Mord/dråp, försök, Oskarshamn

Skott mot fasad, Orrängen.

Polis larmas till Orrängen med anledning av uppringare som berättar om en eller flera höga smällar. På plats konstateras det att ett eller flera skott har avslossats mot en flerfamiljshus och polisen har gjort fynd som styrker detta. Ingen person har kommit till skada och ingen misstänkt gärningsperson har gripits. Platsen spärras av och tekniker kommer att åka dit under dagen. En anmälan upprättas om försök till mord och polisen kommer att utreda bland annat eventuella hotbilder.

Uppdatering 12.00: Tekniker finns på plats och specialsökhund kommer att arbeta med att försöka göra ytterligare fynd. Polisens mobila kontor kommer att finnas på plats i centrala Oskarshamn för att ta emot tips och funderingar från allmänheten.

En mörk van i en "äldre årsmodell" kan vara intressant för utredningen, har man sett en sådan någon gång under natten eller gjort andra iakttagelser, är man välkommen till det mobila kontoret efter lunch eller att kontakta polisen på telefon 114 14.

Händelsen betraktas som isolerad, den kopplas således inte till några andra händelser, och det finns ingen fara för allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen