Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 juni 05.01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Tisdag-onsdag natt, 19-20/6. Region Öst.

Natten har varit lugn i Region Öst (Södermanlands, Östergötlands och Jönköpings län).

Regionsledningscentralen har hanterat totalt 158 händelserapporter i regionen mellan kl. 22:00 och 05:00, en hel del av dessa har rört sig om polisinitierade kontroller av fordon och/eller personer med varierande resultat (exempelvis ringa narkotikabrott, diverse trafikbrott o.s.v.).

Det har inte skett några gripanden under senkvällen eller natten, en person misstänkt för mordbrand (se tidigare notis i Eskilstuna) har dock införpassats till kriminalvården då hon var efterlyst.

Tre personer har omhändertagits i regionen med anledning av för hög berusningsgrad.

NOTERBART

Med undantag av den tidigare nämnda mordbranden i Eskilstuna har det inte inträffat några större händelser eller ärenden av allvarligare art under senkvällen eller natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen