Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 juni 05.59, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Ulla Brehm.

02.03 Vänersborg, narkotikabrott
I Götered kontrolleras en kvinna av polisen. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, misstänks vara påverkad av droger och tas därför med för provtagning. På henne hittas även narkotika som tas i beslag. Hon rapporteras för narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

02.20 Vänersborg, inbrott
På Torpabaren går larmet och flera sektioner har utlöst. Väktare som är först på plats kan konstatera att någon brutit sig in i personalentrén och letat runt i lokalerna. Cirka 1.500 kronor i kontanter har stulits men inga personer fanns kvar när väktare och polis kom fram. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs.

02.30 Mark, brand
På Gärdebovägen i Fritsla har en parkerad bil plötsligt börjat brinna. Bilen står nära ett hus men räddningstjänsten kan släcka utan att branden sprider sig. Inga personer finns kvar på platsen och polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.38 Mölnlycke, skadegörelse
På Skinnefjällsvägen ser ett vittne hur två maskerade personer går omkring på parkeringen och slår på bilar. När polisen kommer till platsen är personerna borta men man kan konstatera att en bil har fått bakrutan krossad. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen